Flyttecontaineren Flyttebox – den nemme og billige måde at flytte på.

En flytning kan være en uoverskuelig, besværlig, tidskrævende og ikke mindst dyr affære. Den nemmeste løsning er naturligvis at kontakte et traditionelt flyttefirma, men tænk hvis man kunne flytte med tid i overskud, med overblik, og på en effektiv, fleksibel og ikke mindst prisbevidst måde. Altså flytte uden almindelige flyttefirmaer og flyttemænd og på en lettere måde end gør-det-selv med trailere og venners hjælp. På en måde, der passer til den moderne families liv og behov.

BOXIT Flyttebox kan hjælpe dig. Hos os kan du leje vores flyttecontainer Flyttebox, og flytte i dit helt eget tempo.  Sammen med os kan du flytte som en professionel flyttemand, og samtidig spare penge. Hos BOXIT er vi eksperter, når det gælder flytning, pakning og opmagasinering. Du kan få råd, vejledning og inspiration til nedpakning og emballering med vores flyttetilbehør i vores butikker i BOXIT afdelingerne, hvor du også kan købe flyttekasser, labels, plast og meget andet flyttetilbehør, så du har alt, hvad du skal bruge til dit flytteprojekt. Da BOXIT også er ekspert i containerudlejning, er en løsning med en flyttecontainer ensbetydende med, at du kan få din flytning, som du vil. BOXIT’s Flyttebox-løsning er en perfekt mulighed for dig, der vil have en billig flytning, der med sit koncept forener det bedste fra professionel flytning med fleksibiliteten i gør-det-selv-flytningen.

Se mere om flytning med BOXIT her

Hvad er en flyttecontainer?

En flyttecontainer er en ny smart måde at flytte på. Man får en billig flytning med gennemskuelige priser, og planlægning og pakning står man selv for, så man har god tid.

Flyttebox er en flyttecontainer med et enkelt koncept. Du låner en container, der leveres så tæt på din hoveddør som muligt, på den adresse du fraflytter. Containeren kan leveres både isoleret og uisoleret og i to forskellige størrelser (10 fod container eller 20 fod container). Du kan få en containerlås med, så flyttecontaineren kan aflåses, og har du brug for mere plads, kan du blot leje en ekstra container.

Med en flyttecontainer har du mulighed for flytning i din og familiens helt eget tempo. Du får ikke sved på overlæben, og er sikret en nem og fleksibel flytning. Konceptet passer til den moderne families liv og behov. Du står selv for det vigtigste: Overblik, nedpakning og udpakning og vi tager os af selve flytningen.

Læs mere om flyttecontaineren Flyttebox her.

Skån din ryg, når du flytte.

Med flyttecontaineren får du, udover alle de andre fordele, også den store fordel, at det er en ryg-venlig flytning.

Flyttecontaineren er nemlig placeret direkte på jorden, så du kan gå lige ind i den. Da bunden kun er hævet 15 cm. har den ikke høje trin eller andre forhindringer, så når du bærer kasser og møbler, foregår det i en bevægelse. Du slipper for høje og gentagne løft, du slipper for, at kravle op i og springe ned fra en trailer eller kassevogn, række højt op med flyttegods og sætte flyttekasser eller andet fra dig for at betjene en lift. Du slipper altså med andre ord for en masse tunge løft, bøjninger og belastninger af ryg og knæ, og måske efterfølgende smerter i flere dage efter.  Du kan gå direkte fra dit hus og ind i flyttecontaineren, og sætte og stable flyttekasser og andet. Dette giver et godt flow i flytningen, læsning og aflæsning gennemføres hurtigt, og det skaber et godt overblik over pakningen af flyttecontaineren, der altså passer godt på både dine ejendele og skåner din ryg og dine knæ.

Få en pris på din flytning her.

Smart og stressfri flytning

Lejer du en BOXIT Flyttebox, slipper du for alt det hektiske, der normalt følger med den traditionelle flytning, hvor flyttefirmaer med flyttebil og flyttemænd på et aftalt fast tidspunkt kommer og flytter dine ejendele. Der skal ikke pakkes ned til en given dag, og der skal heller ikke pakkes ud med det samme.

Du slipper også for at være afhængig af familie og venners hjælp til flytning på en bestemt dato, for du kan bruge dage eller uger på at pakke din flyttecontainer i dit helt eget tempo. Du har god tid til at sortere og nedpakke dine ejendele rum for rum og stille og roligt fylde flyttecontaineren med dine ting og møbler. Dette er en kæmpe fordel, hvis du i forvejen har en travl og hektisk hverdag, hvor det er uoverskueligt, nærmest umuligt, at hive hele dage ud til pakning og flytning.

Når du er færdig, dit gamle hus er tømt og flyttecontaineren er fuld, så henter vi den og flytter den forsigtigt til din nye adresse. Her kan du så tømme den igen i dit helt eget tempo – et rum ad gangen, og du skal altså ikke rende rundt i et flyttekaos, og ikke flytte møbler og kasser frem og tilbage, imens du også sætter i stand.

Når du har tømt din flyttecontainer, kontakter du blot BOXIT igen, og så henter vi den. Din flytning bliver uden stress og med masser af overskud.

4 enkle steps – så let er det.

Flytteboxen er som sagt ekstra tid når du flytter – ekstratid til både ud- og indflytning.

Step 1: BOXIT leverer din flyttecontainer – din Flyttebox.

Vi leverer din Flyttebox så tæt på hovedøren som muligt, på den adresse du flytter fra – og også gerne i god tid før du flytter, hvis du ønsker det.

Step 2: Du pakker ned og gør klar til at flytte ud.

Du kan pakke ned i dit helt eget tempo, så din flytning passer ind i din hverdag og dine planer. Du kan nemlig have din Flyttebox i lige så lang tid, som du ønsker det.

Step 3: Flytteboxen transporteres – BOXIT flytter for dig.

Din fyldte Flyttebox flyttes for dig, og her har du endda flere valgmuligheder: Din nye adresse, en midlertidig adresse eller et af vores overvågede depoter. Alt efter dine behov og ønsker.

Step 4: Du pakker ud og flytter ind.

Når Flytteboxen er leveret på din nye adresse, kan du i ro og mag gøre dit hjem klar, og du får al den tid, du skal bruge.

Flyttecontaineren fra BOXIT er som sagt meget enkel i sit koncept. En nem, fleksibel, sikker og overskuelig måde at flytte på.

Vil du vide mere? Så læs mere om Flytteboxen her.

Midlertidigt depotrum – når datoerne ikke passer sammen.

Ikke to flytninger er ens, og fortvivl ikke, for netop derfor har BOXIT mange muligheder for at hjælpe dig. Din flytning skal foregå, så den passer til dig og din families behov.

Flyttecontaineren kan naturligvis anvendes ved almindelig flytning, men du kan også have glæde af den hvis:

  • du har solgt din bolig, men endnu ikke har fundet en ny,
  • du skal flytte ud af din gamle bolig, før du kan flytte ind i den nye,
  • du skal have renoveret din nuværende bolig, og vil skåne møbler og ting for byggestøv
  • du skal have renoveret din nye bolig og vil vente med at flytte ind, til du er færdig,
  • du skal bo på en midlertidig adresse, hvor du ikke kan have alle dine ejendele med dig.

Har du brug for en flyttecontainer, på baggrund af en af ovenstående forhold, er den altså en ekstra fleksibel løsning, der vil være langt billigere end, hvis du skal have fat i en flyttemand flere gange.

Flyttecontaineren passer på dine ting og kan udnyttes som et depotrum. Du kan beholde den til opmagasinering i lige så lang tid, du har behov for det. Så flytter du med en flyttecontainer, har du altså flytning og opbevaring i en og samme løsning.

Har du ikke mulighed for at have flyttecontaineren stående, opbevarer BOXIT den gerne på et af vores overvågede, indhegnede og sikre depoter, som vi har over hele landet. Du bestemmer faktisk selv, om du efterfølgende selv vil hente dine ting i containeren, eller om BOXIT skal transportere den hen til dig igen. BOXIT kan også køre din flyttecontainer til en anden given adresse efter ønske, og hente den igen, når du er klar til at modtage den, og kan flytte ind i dit nye hjem.

Dine ejendele står under hele forløbet trygt og sikkert i den samme container, du slipper for at flytte dine ting flere gange ud og ind af midlertidige steder, og du kan altid komme til dem, hvis eller når du mangler noget.

Se mere om opbevaring/opmagasinering under flytning her.

En flyttecontainer der passer

BOXIT har to forskellige størrelser på vores flyttecontainere. Du kan vælge mellem en 10 og en 20 fods flyttecontainer. Og du kan vælge om den skal være isoleret eller uisoleret.

En 10 fods flyttecontainer passer, hvis du er enlig eller bor i en lille bolig, og en 20 fods passer til et almindeligt hjem. Bor du i et meget stort hus, eller har du ekstra mange møbler og derfor behov for mere plads end de godt 30 m3 flyttegods, der kan være i en 20 fods container, lejer du bare en ekstra flyttecontainer. Uanset hvilken situation du står i, kan BOXIT hjælpe dig.

Skal du flytte om vinteren, er den isolerede udgave særligt velegnet. Den er ikke frostfri, men isoleringen i den modvirker den kondensdannelse, der kan opstå, når der er store udsving mellem dag- og nattemperatur.

Gælder flytning over hele landet

Da BOXIT har afdelinger over hele landet – lige fra Nordjylland over Fyn til Sjælland – og kører fast mellem landsdelene flere gange om ugen, er vi eksperter i at flytte over store afstande, og flytteservicen med en flyttecontainer gældende uanset om man flytter til eller fra Jylland, Sjælland eller Fyn, eller til eller fra provinsen eller de større byer.

Skal du flytte til den anden ende af landet, er en flyttecontainer perfekt. BOXIT transporterer din container, så du slipper for dyre flyttemænd eller for selv at køre frem og tilbage flere gange med en trailer eller kassebil. Men uanset om du flytter mellem landsdele, mellem Silkeborg og Esbjerg, eller du flytter i samme landsdel, mellem Vejle og Horsens eller bare over på nabovejen eller i en anden bydel i eksempelvis Aarhus kan du booke en flyttecontainer til din flytning.

Se mere om flytning mellem Jylland og Sjælland her.

Priser på en flyttecontainer

Når man flytter, er der rigeligt at bruge penge på. Derfor er et af de vigtigste krav, at det skal være så billigt som muligt. Når du vælger BOXIT’s Flyttebox, får du udover de store fordele som nem, overskuelig, fleksibel, skånsom og stressfri flytning med indbygget opbevaring, den fordele, at det er en billig og økonomisk flytning. Men selvom vores flytning har en billig pris, kan du glæde dig til en flytning af høj kvalitet.

En flytning med en BOXIT Flyttebox koster fra kr. 5.544 inklusiv moms, transport og råderet over Flytteboxen i op til en måned.

Din pris på flyttecontainer afhænger naturligvis af distancen mellem de to flyttebyer. Jo kortere lastbilen skal køre for at flytte dine ting, jo billigere er din flytning naturligvis. Vores systematiske system har gjort vores flytninger til nogle af landets billigste. Da vores lastbiler kører på kryds og tværs af landet hver uge, kan vi altid sørge for en billig transport at en eller flere flyttecontainere, og dermed kan vi holde prisen for din flytning lav.

Udover afstanden på din nuværende og din nye adresse samt størrelsen på din flyttecontainere afhænger din pris naturligvis af, hvor længe du har behov for at leje den, om den skal være isoleret eller uisoleret, samt om der også er tale om midlertidig opbevaring, Uanset hvad dine behov er, kan BOXIT hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen en fornuftig løsning.

Se priser på leje af en container her.

Erhvervsflytning

Skal man have flyttet sit firma, er Flyttebox super fleksibelt og tilpasset de moderne virksomheders behov. En flyttecontainer fra BOXIT er ligeledes velegnet til erhvervsflytning. De samme parametre gør sig gældende som ved private. Det er smart, og det er et billigt alternativ. Man bestemmer selv farten, og der står ingen flyttemænd og venter, hvis man skifter mellem at pakke ned eller ud og samtidig skal sørge for kunderne. Man slipper ganske enkelt for forstyrrelser, spildtid og afbrydelser i arbejdsdagen, da firmaet holdes 100% kørende så ineffektivitet undgås.

Vil du læse mere om erhvervsflytning med BOXIT, så klik her.

En flytning skal være en god oplevelse, og det bliver den med en flyttecontainer fra BOXIT.

Vil du vide mere om flytning med BOXIT Flyttebox?

Ring 7070 1790 eller send en e-mail til container@boxit.dk