Leder I efter en billig flytning? Brug BOXITs flyttecontainer

BOXIT sørger for en billig og fleksibel flytning til dig eller jer, der har fundet nyt tag over hovedet.

Vi har prioriteret fleksibilitet og pris, så I ikke har logistikken og prisen at spekulere på, når I står midt i flytterodet. Læs meget mere om vores Flyttebox lige her.

Hvordan foregår det med en Flyttebox?

Det kan være en svær balancegang at flytte.

Hvor meget hjælp skal I have? For I vil selvfølgelig også gerne bestemme selv. Og hvordan får I transporteret alle jeres ting?

Hos BOXIT lader vi jer pakke jeres ting ned og ud i jeres eget tempo, mens vi sørger for flytningen, ligesom vi selvfølgelig leverer og afhenter flyttecontaineren.

Sådan fungerer det, når du lejer en Flyttebox:

  1. Vi leverer Flytteboxen til jer på den ønskede dag.
  2. I pakker ned i jeres eget tempo.
  3. Vi henter Flytteboxen og leverer den til den nye bolig.
  4. I pakker ud i jeres eget tempo.
  5. Vi henter Flytteboxen, når I er færdige.

I skal kun koncentrere jer om at pakke jeres ting ned og ud. Flytningen sørger vi for.

En flytning med overskud

Der er meget at se til, når I skal flytte. Derfor har vi også gjort det så nemt for jer som muligt. I skal blot koncentrere jer om at pakke jeres indbo ned og fylde det i containeren og senere pakke jeres hjem ud igen. Og til dette kan I bruge alt den tid, I har behov for. 

I kan have Flytteboxen stående i dage, uger eller måneder, inden den skal flyttes til den nye adresse. Og prisen – den er billig.

Skulle I have brug for udstyr til jeres flytning eller gode råd, er I altid velkomne til at kigge forbi en af vores butikker rundt omkring i landet.

En Flyttebox til den klassiske familie

Vores containere passer til den moderne danske familie. Med en Flyttebox på 20 fod kan der pakkes en lejlighed eller et hus på cirka 125 kvadratmeter ned.

Er det ikke nok? Så er I velkomne til at bestille både to og tre containere.

Vi flytter jeres ting i hele landet

Vi flytter i hele landet. Uanset om I skal flytte fra Aalborg til København eller den anden vej rundt. Vi sætter Flytteboxen på den adresse, I skal flytte fra, og vi flytter den direkte til jeres nye hjem. Uanset hvor i landet det er.

Stor fleksibilitet – der er ikke to flytninger, der er ens

Det er ikke altid, at tingene er så gnidningsfrie, som beskrevet i vores 5 steps. Det har vi selvfølgelig taget højde for.

Hvis I skal flytte ud af jeres gamle bolig, før I kan flytte ind i den nye, kan vi opbevare Flytteboxen med alle jeres ting på et af vores overvågede depoter. 

Når I er klar til at flytte ind i jeres nye hjem, kan I selv vælge, om I vil hente jeres ting fra Flytteboxen på depotet, eller om vi skal flytte den hjem til jeres nye adresse.

Skal I renovere? Lad bare Flytteboxen stå

Mange vælger at renovere deres nye hjem, og det skal I selvfølgelig også have mulighed for, mens I benytter jer af vores Flyttebox.

For at skåne jeres møbler kan I lade Flytteboxen stå foran jeres nye hjem med inventaret i. Så har I masser af plads til at renovere, uden at I skal tænke på jeres møbler.

Vi har taget højde for den travle hverdag

I forbindelse med en flytning kan man lave en tjekliste, der er uendelig lang. Vi tilbyder stor fleksibilitet med en Flyttebox, som I kan have stående lige så længe, I har behov for det.

Det giver jer mulighed for både at passe jeres arbejde, opsige internet, flytte adresse, planlægge nedpakning og meget mere. I kan flytte, som det passer jer, og når det passer jer.

I er heller ikke afhængige af, at venner eller familie kan hjælpe på bestemte tidspunkter, da I har masser af tid til at flytte jeres ting og ikke skal tænke på transport.

Vælg den Flyttebox, der passer bedst til jeres behov

I kan selv vælge, hvilken størrelse jeres Flyttebox skal have. 

Hvis der ikke er plads til de cirka seks meter lange 20 fods containere, kan vi levere en 10 fods container i stedet. Vi har også containere, der er isolerede, som er særligt gavnlige om vinteren, hvor de værner mod fugt og kondens, så indboet er bedre beskyttet.

Er I i tvivl om, hvilken størrelse der er mest fordelagtig for jer at leje, er I altid velkomne til at kontakte os.  

Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud

Vi har billige priser, hvor alle kan være med. Hvad, det præcis kommer til at koste jer at leje en Flyttebox hos os, afhænger blandt andet af tid og distance. Derfor kan I udfylde vores formular og få et uforpligtende tilbud på en af vores Flytteboxe.

Kontakt os på telefon 70 70 17 90 eller send en mail til container@boxit.dk.