Billig flytning

Når man flytter, er et af de vigtigste krav, at det skal være billigt! Der er nok at bruge penge på, når man flytter fra én bolig til en anden. Når du vælger en Flyttebox fra BOXIT, får du både en særdeles billig og økonomisk flytning. Samtidig opnår du nogle af de største fordele, og din flytning bliver både nem, overskuelig og langt mere fleksibel – så hvorfor overveje andet?

Den billige flytteløsning til dig

BOXITs Flyttebox-løsning er en mulighed for dig, der vil have en billig flytning, der forener det bedste fra den professionelle flytning med den fleksible gør-det-selv-flytning. Den er perfekt til dig, der skal flytte fra en storby til en anden, og derfor ikke har ret mange ting. Vores mindste containere er 16m3, og hvis dine ting kan være i den, så har du mulighed for at spare mange penge, fordi vi kan flytte din Flyttebox på en af vores faste ugentlige afgange. Vores lastbiler kan have flere Flytteboxe med af gangen, så derfor kan vi gøre det billigere for dig. Vores systematiske system har gjort vores flytninger til nogle af landets billigste, så du har mulighed for at flytte med økonomisk overskud og uden stress.

Lave priser

Flyttebox flytter blandt andet mellem byerne København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding. Hvis du skal flytte fra en af disse byer til en anden, kan du kontakte os, så hjælper vi dig, med at finde en god løsning. 

En billig flytning med overskud

Selvom vores flytning er billig, kan du glæder dig til en flytning med høj kvalitet og masser af fleksible fordele. Du kan beholde vores container i 14 dage eller længere, og dermed har du god tid til både at pakke ned og pakke ud. Det giver dig mulighed for at flytte i det tempo, du ønsker, uden af være afhængig af de faste tidspunkter for en flyttebil, flyttemænd eller et flyttefirma. Samtidig slipper du for at være afhængig af, at din familie eller venner kan hjælpe dig med at flytte på en bestemt dato. Med en flytning med Flyttebox er det nemlig let for selv ganske få personer at klare pakning, fordi man kan pakke og fylde containeren gradvist og bruge dage eller uger på det. Det er en kæmpe fordel for dig, hvis du i forvejen har en travl hverdag, hvor der ikke lige er plads til at hive hele dage ud til pakning og flytning. Din flytning bliver uden stress og med masser af overskud.

Flere forskellige muligheder

Der er ikke to flytninger, der er ens, så derfor har BOXIT mange muligheder for at hjælpe dig, så din flytning foregår, så den passer til dig og din families behov. Passer tidspunkterne for din udflytning og indflytning i den nye bolig ikke helt samme, så fortvivl ikke. Du fylder bare Flytteboxen og lader BOXIT hente den og passe på den, indtil du er klar til at flytte ind et nyt sted. Vi har overvågede og sikre depoter til Flytteboxe over hele landet. Du bestemmer selv, om du selv henter dine ting i depotet, eller om BOXIT skal transportere den fyldte Flyttebox fra depotet og hen til dig. Er du i en situation, hvor det nye hjem skal renoveres eller sættes i stand, så du gerne vil skåne møbler og ting fra byggestøv osv.? Så kan du vælge at beholde din Flyttebox i længere tid og lade den stå med møblerne i uden for din nye bolig, mens renoveringen foregår. På den måde er Flytteboxen både flytning og opbevaring i én smart løsning. Har du ekstra mange møbler kan du vælge to Flytteboxe – uanset hvilken situation du står i, hjælper BOXIT dig.

 

Flyt som en professionel flyttemand

BOXITs Flyttebox løsning er fleksibel, og du kan få din flytning, som du vil. Hos BOXIT er vi eksperter, når det gælder flytning, pakning og opmagasinering. Du kan få masser af råd til, hvordan du bedst og mest sikker pakker som en professionel flyttemand i vores butikker i BOXIT afdelingerne. Her kan du også købe, alt hvad du skal bruge af smart og praktisk tilbehør til flytteprojektet – flyttekasser, labels, plast, emballage til fladskærme og meget, meget andet.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at høre mere om BOXITs muligheder for en billig flytning, så kan du kontakte os på 70 70 17 90 eller sende en mail til container@boxit.dk.