Flytning København til Jylland

I løbet af vores liv flytter mange af os landsdel. Prøv bare at tænke på alle de jyder, der igennem tiderne har bosat sig i København, eller alle de studerende, der flytter fra Sjælland til Jylland for at finde det rigtige studie. Danmark er blevet mindre og det sket oftere end tidligere, at vi finder partnere på tværs af landsdele, eller at vi har flere boliger fordelt i landet. Det skal være let at flytte, så du hurtigt kan komme videre med dit liv det nye sted. BOXIT har gjort flytning let og enkelt. Det eneste det kræver er, at du ringer til os og bestiller en Flyttebox, og at du selv står for at pakke dine ting forsvarligt og sikkert ned.

Flyttebox– fra storby til storby

Hvis du skal bosættes i Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Kolding, så er Flyttebox din mulighed for at spare en masse penge på flytningen. Flyttebox er skræddersyet til flytninger fra storby til storby, og vores lastbil har faste ugentlige afgange til og fra Jylland.

Fra København til Jylland

En flytning fra København til Jylland svinger i pris, men hos BOXIT kan du få en billig pris på flytningen, fordi du selv pakker dine ting ned og ud igen. Prisen afhænger af afstanden mellem de to adresser, der flyttes fra og til. Derfor vil der være lidt forskel på, om du skal flytte til Kolding eller Aalborg. Alle vores flytninger er dog billige og passer til ethvert budget, og vores særlige flytninger fra hovedstaden til Jylland kan med Flyttebox spare dig mange penge i forhold til at skulle bestille flyttemænd. Ring og hør, hvad din flytning vil koste.

Flyttebox til korte afstande

Flytteboxen er også det smarteste valg, hvis du bare skal flytte hen om hjørnet eller til en ny by i samme landsdel. Vi flytter både mellem storbyer og mindre byer eller helt korte flytninger inden for bygrænsen.Ring og spørg os om prisen på din flytning og bestil en Flyttebox i god tid  inden, så du får masser af tid til at pakke og sortere.

Få dine ting opbevaret på et depot

Hvis din lejlighed i København er sagt op, før du kan flytte til Jylland, eller du af andre grunde må flytte ud, før du kan flytte ind, står Boxit klar til at opbevare dine ting. Når du har pakket dine ting ned i Flytteboxen, kan vi køre den på et af vores depoter. Vores depoter er alle overvåget og indhegnede, så dine ting kan trygt være hos os, indtil du får brug for dem i dit nye hjem. Så har du et problem mindre midt i flytningen, når du anvender en Flyttebox. Ring og hør mere om, hvor dit nærmeste BOXIT depot er.

Vi giver dig god tid

At flytte landsdel – fx fra København til Jylland – er en omvæltning og en stressfaktor. Hos Boxit vil vi gerne forenkle processen, så du kan koncentrere dig om at falde til det nye sted og komme videre med dit liv. Vi giver dig den tid, du har brug for med flyttecontaineren, som du kan beholde på din nye adresse, så længe du vil. Derfor kan du flytte i det tempo, du har behov for, hvor der både er god tid til at pakke ned og ud. Det giver en mindre stressende oplevelse, en god start det nye sted, og du er fri for at skynde rundt på familien og dig selv.