Flytning fra København til Jylland – få fleksibilitet med en Flyttebox

De færreste går gennem livet uden en flytning – og langt de fleste af os flytter tilmed flere gange. For at gøre det så nemt for jer som muligt og for at undgå stress i mængden af flyttekasser og rod tilbyder vi flytning med vores Flyttebox, når I flytter fra København til Jylland.

Med en Flyttebox fra BOXIT bliver jeres flytning både fleksibel, overkommelig og enkel, og vi sørger for, at I kan flytte i jeres helt eget tempo.

Nem og overskuelig flytning med en Flyttebox

Med en Flyttebox fra BOXIT kan I nemt flytte fra København til Jylland. Det kan være, at studierne er overstået i hovedstaden, eller at I har fået job i det jyske. Uanset hvad er hjælpen nær. En flytning med en Flyttebox foregår i 5 simple trin:

  1. Vi leverer Flytteboxen til fraflytningsadressen.
  2. I flytter ned i kasser i jeres eget tempo og stiller jeres interiør ind i Flytteboxen.
  3. Vi transporterer sikkert Flytteboxen fra København til Jylland og hen til jeres nye adresse.
  4. I flytter ud i jeres eget tempo.
  5. Vi henter Flytteboxen, når I er færdige med at flytte ind.

Dermed sørger vi for alt transporten, og I skal blot koncentrere jer om at pakke ned og pakke ud.

Tag flytningen fra København til Jylland i jeres helt eget tempo

Med en Flyttebox fra BOXIT er I ikke afhængige af hjælp fra venner eller familie eller fridage fra arbejdet. I kan flytte, når det passer jer – morgen, middag eller aften. Fordi Flytteboxen løber ingen steder.

Når I lejer en Flyttebox, er der inkluderet en måneds leje i prisen. Hvordan I bruger den måned, bestemmer I helt selv. I kan bruge 15 dage på at pakke ned og 15 dage på at pakke ud, eller I kan bruge længere tid det ene eller det andet sted.

I bestemmer helt selv, hvordan I bedst kan få det til at hænge sammen, for det vigtigste er, at I får flyttet, som det passer jer bedst. Vi kommer og henter Flytteboxen, når I er klar.

Har I brug for længere tid? Lej Flytteboxen, så længe I vil

Skal I renovere jeres nye hjem? Eller dukker der uforudsete forhindringer op? Hvis I har brug for at leje Flytteboxen længere tid end en måned, kan I sagtens det. I kan beholde den så længe, det er nødvendigt for jer.

Passer jeres flyttedatoer ikke sammen? Lad os opbevare jeres ting i sikkerhed

Det er ikke altid, at til- og fraflytning falder i hak. Nogle gange kan I ikke flytte ind i jeres nye hjem den dag, I skal flytte ud af jeres gamle hjem. Men her kan vi også være behjælpelige.

I kan beholde Flytteboxen lige så lang tid, I har brug for, og hvis I foretrækker, at vi opbevarer jeres ting i boxen på et af vores overvågede depoter, kan vi også sagtens gøre det. Så er jeres ting i sikkerhed, indtil I kan flytte ind i jeres nye bolig.

En rummelig container med beskyttelse

Hvis I flytter fra København til Jylland om vinteren, kan der opstå kondens som følge af temperatursvingningerne. Det kan være skadeligt for jeres møbler, værdier og øvrige interiør.

Vores isolerede Flyttebox beskytter jeres inventar mod fugtskader, og dermed kan I sove med ro i sindet velvidende, at jeres ting er opbevaret trygt og sikkert.

Vores 20 fods containere passer cirka til en bolig på 125 kvadratmeter, og skulle det ikke række, er I selvfølgelig meget velkomne til at leje mere end en Flyttebox.

Undgå mange kørsler frem og tilbage med trailer

Der er langt fra København til Jylland, og derfor er det også nemmest for jer, hvis I ikke skal tænke på at transportere jeres ting frem og tilbage med en stor trailer på motorvejen.

Med en Flyttebox ordner vi arbejdet og stiller containeren klar til jer – I skal kun koncentrere jer om at pakke ned og pakke ud, når det passer jer.

Det skal ikke koste en bondegård at flytte

Hos BOXIT har vi billige priser – for vi ved, at en flytning i løbet af livet er uundgåelig for langt de fleste, og at den er forbundet med en masse udgifter.

Hvad det præcist koster at leje vores Flyttebox afhænger af flere ting. Både hvor længe I vil leje den, hvor i Jylland I skal flytte hen, og om I ønsker en Flyttebox med eller uden isolation. Derfor kan vi sørge for, at I får den rigtige pris, hvis I udfylder formularen her.

Kontakt os i dag og gør jeres flytning fra København til Jylland meget nemmere

Der er nok at se til, når I skal flytte. Abonnementer skal opsiges, adresser skal flyttes, børnene skal skifte skole, og ting skal smides ud.

Derfor tilbyder vi en nem, billig og enkel flytning af jeres ting, så I ikke har det at tænke på. Til en pris, hvor alle kan være med, sørger vi for sikker transport af jeres værdier og en fleksibel leje af vores Flyttebox, så I kan foretage en flytning på jeres præmisser.

Kontakt os i dag på 70 70 17 90 eller skriv til os på container@boxit.dk. I kan også udfylde vores prisformular for at få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at flytte for jer!