Flytning Aalborg København

Det tager lidt mere end fire timer at køre fra Aalborg til København, så glem alt om selv at pakke traileren og køre frem og tilbage flere gange. Det er både for dyrt, for besværligt og for tidskrævende. BOXIT har et effektivt flyttekoncept, der sikrer dig hurtig, billig og let flytning fra Aalborg til København. Vi har gjort det let for dig: Du kontakter BOXIT og fortæller os om dine flytteplaner, hvor du skal flytte fra og til, så finder vi sammen et tidspunkt, og vi giver dig en fast lav pris.

Smart og fremtidssikret flytning

Flytteboxen er fremtidens flytteform, og har man én gang flyttet med en Flyttebox, vælger man ALDRIG en anden flyttemetode igen. Konceptet, der stammer fra USA, er meget enkelt. BOXIT låner dig en Flyttebox, som er en stor isoleret skibscontainer, der placeres lige uden for den bolig, du skal flytte fra. Så går du ellers i gang med at pakke og fylde Flytteboxen med kasser og møbler. Det gode er, at Flytteboxen kan låses, og at du har den i så lang tid, du har brug for det. Det betyder, at du kan bevare overblikket og pakke lidt ad gangen, fx om aftenen, når du kommer fra job. Du slipper for tidspres og stress og er ikke er tvunget til at pakke alt på én gang. Når du har pakket hele dit gamle hjem ned, og alt står fint og overskueligt pakket i Flytteboxen, kommer BOXIT og henter den. Vi løfter forsigtigt din Flytteboxen op på vores lastbil, og så bliver den, sammen med andre Flytteboxe, transporteret til din nye adresse. Her løfter vi den forsigtigt af lastbilen og placerer den så tæt på din indgangsdør som muligt, så det bliver let for dig at tømme den. Igen får du masser af tid, så du kan sagtens bruge Flytteboxen til ‘lager’ for dine ting, mens du fx. maler, rengør eller på anden måde sætter din nye bolig i stand. Først når du er klar til at sige farvel til Flytteboxen igen, kommer BOXIT og henter den. Dette koncept sikrer, at det er DIG der bestemmer farten i flytningen, du får masser af tid, du bevarer overblikket, og du får en bedre start på tilværelsen i din nye by og dit nye hjem. Alt du skal gøre er at booke en Flyttebox til din flytning fra Aalborg mod hovedstaden, og så er du klar til at flytte.

Billige priser

Vores Flyttebox-system med mange flytninger mellem storbyerne København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding betyder, at vi kan flytte containeren billigt. Priserne på flytningen er afhængig af distancen. Kontakt os og hør, hvor billigt vi kan flytte for dig. 

Vi opbevarer dine ting

At flytte fra Aalborg til København er et stort skridt. Du forlader alt det kendte og skal lære en ny by og nye mennesker at kende. Boligmarkedet er dyrere og anderledes, end du kender, og måske er det ikke så lige til at finde en passende bolig, fx hvis du er studerende og har brug for en lav husleje og en central placering. Hvis den nye bolig lader vente på sig, eller hvis du er på venteliste til kollegium eller andet, så kan BOXIT hjælpe dig. Vi har sikre, overvågede depoter til Flytteboxe over hele landet, hvor der også er plads til din Flyttebox med dine møbler. Her kan den stå sikkert og indhegnet, indtil du kan flytte ind et nyt sted. Har du brug for at hente ting i Flytteboxen eller at tjekke dine ting, så kommer du bare – du får nemlig din egen pinkode, så du kan komme ind, når du ønsker det.

Flytning over lang distance kræver god tid

Flytning over lange distancer er hverken praktisk, geografisk eller psykologisk lige så enkelt, som når man flytter hen om hjørnet på næste gade. Derfor har du brug for al den tid, du kan få, til at pakke og forberede dig. Med BOXIT Flyttebox får du 14 dage eller mere til pakning, og du får 14 dage eller mere til udpakning. På den måde får du al den tid, du har brug for til at tage afsked med dit gamle hjem og din gamle by og sige goddag til din nye tilværelse. Hos BOXIT sætter vi en ære i at skabe rolige og stressfrie rammer for din flytning.

Vi flytter på dine præmisser

Når du flytter med Flyttebox fra Aalborg til København, så flytter vi på dine præmisser. Vores løsninger er fleksible, og du bestemmer. Vi har tre forskellige løsninger:

  • Den første mulighed er, at vi flytter Flytteboxen direkte. Du får leveret en Flyttebox på din nuværende bopæl, hvor du fylder den. Herefter flytter vi den til din nye bopæl, hvor du igen har god tid til at pakke ud og flytte ind.
  • Har du ikke mulighed for at kan flytte direkte ind i en ny bolig, så dine ting skal opmagasineres midlertidigt, transporterer vi Flytteboxen til et af vores depoter, hvor dine ting står trygt og sikkert, indtil du skal bruge dem.
  • Der er også mulig for, at vi flytte Flytteboxen til en midlertidigt bolig, hvor du skal opholde dig i en periode, uden at du ønsker at pakke ud og flytte helt ind. Vi placerer Flytteboxen udenfor, så dine ting er i nærheden af dig, når du skal bruge dem. Når du er klar til at flytte ind i et permanent hjem, flytter vi Flytteboxen det sidste stykke.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder for flytning fra Aalborg til København. Vi kan kontaktes på tlf.: 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.