Få en billig flytning fra Aalborg til København og undgå den lange transport med en Flyttebox

Den længste flytning mellem to danske storbyer er fra Aalborg til København. Det tager over fire timer at køre, og hvis I skal have en stor trailer med på slæb, bliver det hurtigt en sur tjans at flytte. Men sådan behøver det ikke at være.

Med en Flyttebox fra BOXIT sørger vi for en sikker og nem transport fra dit gamle hjem til dit nye hjem, og vores priser er helt i bund som følge af en effektiv og hyppig kørsel mellem byerne.

Flytteboxen giver jer en stressfri og rolig flytning på jeres præmisser – og vi skal nok sørge for alt transport.

Hvordan fungerer det med leje af en Flyttebox?

En Flyttebox er en skibscontainer på 20 fod, som I pakker jeres indbo ned i.

Vi sørger for at levere containeren til jeres fraflytningsadresse, ligesom vi transporterer den sikkert fra Aalborg til København og jeres nye adresse. Her får I alt den tid, I skal bruge til at pakke ud, inden vi henter containeren igen.

Med i prisen følger en måneds leje, som I kan bruge præcis, som I har lyst til. Boxen kan aflåses, så jeres inventar er sikret, og I kan tage jer god tid til at få jeres ting på plads i jeres nye hjem.

Flyt, når I har tid til det

Med en Flyttebox og dens fleksibilitet får I ro til at flytte, når I har tid til det.

Derfor er I ikke afhængige af hjælp fra venner og familie, og I er heller ikke tvunget til at skulle tage fri fra arbejde. I kan flytte i weekenden, om aftenen, eller når I ellers har tid og overskud til det. For containeren løber ingen steder.

Undgå dyr transport frem og tilbage

Der er langt fra Aalborg til København, og der er intet at sige til, hvis I ikke er komfortable ved at skulle køre med en tung trailer på den trafikerede motorvej i fire timer i streg. Derfor kan I have ro i sindet ved at lade os tage os af transporten.

Vi kører mellem Jylland og Sjælland mange gange ugentligt, og det betyder, at vi er omkostningseffektive, og det kan ses på den pris, vi kan tilbyde jer. I sparer ikke alene benzinkronerne frem og tilbage, men I slipper også for at skulle køre frem og tilbage med flyttelæs flere gange. Dermed slår I to fluer med ét smæk.

Flytning fra Aalborg til København – vi tilbyder stor fleksibilitet

Det ville være fantastisk, hvis I kunne flytte ud af jeres bolig samme dag, som I kunne flytte ind i jeres nye bolig. Men sådan er virkeligheden desværre ikke altid.

Hvis jeres flyttedatoer ikke passer sammen, tilbyder vi selvfølgelig vores hjælp. I kan få lov til at beholde Flytteboxen på en midlertidig adresse, eller vi kan opbevare jeres ting på et af vores overvågede depoter.

Vi skal selvfølgelig nok transportere Flytteboxen til jeres nye hjem, når I er klar til at flytte ind.

Skal I renovere? Behold Flytteboxen så længe, I vil

Vores fornemmeste opgave er at sikre jer en nem og fleksibel flytning, så hvis I skal renovere eller ombygge jeres nye hjem, kan I sagtens beholde Flytteboxen, indtil jeres indbo er klar til at blive rykket ind i hjemmet.

Så beskytter I også jeres inventar mod skidt og forurening, mens I er i fuld sving med at renovere.

Vi prioriterer en høj sikkerhed

I kan være helt rolige ved at bruge vores Flyttebox. Vi har containere med isolering, der beskytter indholdet mod kondens og fugt. Det er særlig relevant om vinteren, hvor der kan forekomme store temperatursvingninger. Har I ikke brug for isolering, kan I selvfølgelig nøjes med en container uden.

I kan med ro i maven lade containeren stå på jeres grund. Flytteboxen kan aflåses, så ingen kan tage de ting, der står deri. Derfor er jeres inventar opbevaret trygt og sikkert.

Et perfekt alternativ til den almene flyttemand

I forbindelse med en flytning er der processer, I gerne vil varetage selv, og andre I gerne vil have hjælp til. Det er også tilfældet for mange, der foretager en flytning fra Aalborg til København.

Med BOXITs Flyttebox får I det perfekte kompromis mellem en klassisk flyttemand og en gør-det-selv-flytning. Vi tager os af den dyre og sure transport, mens I får ro til at flytte i jeres eget tempo og på jeres egne præmisser.

Prisen er helt i bund

Hvad, det præcist koster for jer at leje en Flyttebox, kommer både an på, hvor længe I har brug for den, og hvor I bor. Men via vores mange transporter sørger vi for, at prisen er lav. Vi er nemlig bevidste om de mange andre omkostninger, der er ved at flytte, og derfor er det ikke ved os, I skal betale meget for hjælpen.

I kan få et præcist og uforpligtende tilbud ved at udfylde vores prisformular.

Har I lyst til at høre mere? Så kontakt os

Skal I flytte fra Aalborg til København, og har I spørgsmål til Flytteboxen, hører vi gerne fra jer.

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak, og vi svarer gerne på de spørgsmål, I brænder inde med. Kontakt os på telefon 70 70 17 90, eller send en mail til os på container@boxit.dk.