Flytning fra Sjælland til Jylland: Med en Flyttebox har det aldrig været nemmere

Skal I flytte fra København til en af de store jyske byer? Med en Flyttebox fra BOXIT går flytningen som en leg.

Boxen giver jer mulighed for at foretage en billig, fleksibel og rolig flytning, der er tilrettelagt efter jeres hverdag og jeres arbejdsliv.

Grundet vores omkostningseffektive kørsel til og fra de store danske byer tilbyder vi en billig og let flytning fra Sjælland til Jylland. Så slipper I også selv for at transportere alle jeres ting fra A til B.

5 fordele ved at bruge en Flyttebox fra Sjælland til Jylland

Der er mange fordele ved at benytte en Flyttebox, når turen går fra Sjælland til Jylland. Vi har fundet 5 gode grunde til at vælge BOXITs løsning:

  1. Vi leverer og henter Flytteboxen på begge adresser.
  2. Der følger en måneds leje med i prisen, så I får lov at flytte i jeres eget tempo.
  3. I slipper for at køre frem og tilbage med en tung trailer.
  4. Vi kører strækningerne mange gange om ugen og tilbyder derfor en billig løsning.
  5. Har I behov for længere tid, kan I beholde Flytteboxen så længe, I har lyst til.

Med Flytteboxen sørger vi for alt transport til og fra adresserne, og vi både henter og leverer boxen, når I er færdige med at pakke ned og ud.

Slip for stress, tidskrævende aftaler og transport på motorvejen

Flytteboxen hjælper på en række af de ting, der kan være irriterende ved en flytning.

Den 20 fods store container giver jer mulighed for at flytte, når I har tid til det. Derfor er I ikke afhængige af strikse tidsplaner eller hjælp fra venner og familie. Ligeledes går flytningen ikke ud over jeres arbejdsliv, da I kan flytte både morgen, middag og aften – præcis når I har tid til det.

Vi passer godt på jeres ting

I skal ikke være bekymret over at bruge Flytteboxen. Vi passer godt på jeres ting.

Vores transport foregår altid under sikre forhold med erfarne chauffører, og vores containere fås med isolation, som beskytter jeres indbo mod fugt og kondens. Det er særlig brugbart om vinteren, hvor temperaturen er lav.

Vi kan opbevare jeres ting på et overvåget depot

Der er mange ting, der spiller ind på en flytning. Kan I flytte ind i jeres nye bolig samme tid, som I flytter ud af den gamle? Og skal I først i gang med at renovere?

Flytteboxen kan hjælpe jer i alle tilfælde. Passer jeres flyttedatoer ikke sammen, kan vi opbevare jeres inventar på et af vores overvågede depoter – og vi skal selvfølgelig nok hente og bringe containeren.

Skulle I have lyst til at renovere jeres nye hjem, kan I have jeres ting stående i Flytteboxen, så de ikke er til gene eller bliver beskadiget. I kan beholde containeren lige så længe, som I har brug for det.

Kan jeres hjem være i en Flyttebox?

Vores containere er på 20 fod, og de kan rumme et hjem på cirka 125 kvadratmeter. Skulle det ikke være nok, er I selvfølgelig velkomne til at leje to Flytteboxe. Rigtig mange hjem kan dog sagtens være i en Flyttebox.

Undgå ondt i ryggen

Flytteboxen er skånsom for ryggen, da den er placeret direkte på jorden og så tæt på jeres bolig som muligt. Derfor slipper I for at gå op og ned, række højt med tunge tung og få ondt i kroppen flere dage efter.

Vi har fokus på jeres arbejdsstilling og komfort.

Det er dyrt at flytte – derfor tilbyder vi en billig hjælpende hånd

  • Hvad, det præcis koster for jer at leje en Flyttebox fra Sjælland til Jylland, afhænger af flere faktorer. Blandt andet:
  • Antal kilometer
  • Hvor længe I skal leje Flytteboxen
  • Om I skal have en container med eller uden isolation

Vi garanterer dog, at vi ved hjælp af vores mange ruter ugentligt kan tilbyde jer en fordelagtig pris, der gør jeres flytning nemmere, sjovere og mere overskuelig.

Vil I have en præcis pris på jeres flytning? Udfyld vores prisformular og få et uforpligtende tilbud på jeres flytning.

Brug for hjælp? Få en uforpligtende snak allerede i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer, hvis I har spørgsmål omkring vores Flyttebox. Vi tilbyder en uforpligtende snak og et tilbud, I kan tænke over.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere til og fra lige præcis jeres adresse, skal I ikke tøve med at kontakte os.

Fang os på container@boxit.dk eller på telefon 70 70 17 90.