Flytning Sjælland Jylland

Skal du flytte fra København til en af de jyske storbyer? BOXIT sikrer dig en hurtig, nem og billig flytning. Med vores Flyttebox har vi sat flytning over lange distancer i system, så din pris kan blive endnu billigere. Vi har ruter på kryds og tværs af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding. Derfor er en Flyttebox flytning fra København til Jyllands største byer en billig mulighed. Det får du glæde af, når du skal flytte fra Sjælland til Jylland.

Hvad er Flyttebox?

Flytning med Flyttebox er konceptflytning, som BOXIT har udviklet med stor inspiration fra det professionelle, amerkanske marked for flytninger.  Når du flytter med Flyttebox, får du en forudsigelig, let og enkel flytning, hvor processen er gennemtænkt fra start til slut. Selve Flytteboxen er en stor isoleret container, der bliver bragt ud til den adresse, du skal flytte fra – uanset hvor på Sjælland, du bor. Flytteboxen placeres så tæt på din indgangsdør som mulig, så det er let og hurtigt at bære flyttekasser og møbler ind i den. Din opgave i flytningen er pakningen. Du har Flytteboxen i 14 dage – eller længere, hvis du har brug for ekstra pakketid. Har du brug for hjælp og rådgivning til sikker og effektiv pakning, kan du besøge en af de BOXIT butikker, der ligger i tilknytning til alle de depotrumsafdelinger, vi har over hele landet. Her kan du få råd om pakning, købe flyttekasser, emballage og meget andet praktisk tilbehør til pakningen. Når du er færdig med at fylde Flytteboxen, henter BOXIT den og flytter den forsigtigt til din nye adresse med alle dine møbler og ting i. Her placeres den igen så tæt på indgangsdøren som muligt, så du let kan tømme containeren igen. Med Flytteboxen uden for døren har du nu masser af tid til at pakke ud. Du kan gøre det i dit eget tempo – fx et rum ad gangen – for du har 14 dage eller mere til processen. Når Flytteboxen er tømt, henter BOXIT den.

Hvad koster Flyttebox?

Vores priser er så lave, at alle kan være med. Prisen afhænger i høj grad af afstanden mellem fraflytningsadressen og tilflytningsadresen, men den er også afhængig af, om du har brug for 1 eller 2 Flytteboxe. Langt de fleste almindelige danske hjem kan være i én Flyttebox.

God tid til en flytning fra Sjælland til Jylland

En flytning fra Sjælland til Jylland tager tid, og  tid er lige præcis, hvad vi giver dig, når du vælger at flytte med Flyttebox. Du får lov til at låne vores container i lige så lang tid du har brug for, og du har god tid til at få pakket dine ting ned og ud igen. Du er ikke afhængig af, at familie og venner skal kunne hjælpe dig en bestemt dag. BOXIT giver dig tid til at flytte i ro og fred.

Få dine ting opbevaret på et depot

BOXIT  ønsker at gøre din flytning så nem og fleksibel som overhovedet mulig. Hvis du derfor støder ind i det problem, at du er nødt til at flytte ud, før du kan flytte ind i dit nye hjem, hjælper vi. Vi har mulighed for at opbevare din fyldte Flyttebox på et af vores landsdækkende videoovervågede depoter i kortere eller længere tid. Dine ting er i trygge hænder hos os.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og bestil en flytning fra Sjælland til Jylland. Vi kan kontaktes på tlf.: 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.