Flytning fra Aarhus til København: Lad os klare det hårde arbejde med en Flyttebox

Aarhus og København er de to mest befolkningsrige byer i landet, og derfor foregår der flytninger mellem de to storbyer i Danmark hver eneste dag.

Hvis I står over for en flytning fra Aarhus til København, kan I leje en Flyttebox fra BOXIT og gøre hele processen nemmere.

Der er mange fordele ved at leje en Flyttebox, og vi sørger for en gnidningsfri flytning til en billig pris. Læs alt om Flytteboxen her, hvis I har planer om at flytte fra Aarhus til København inden for den nærmeste fremtid.

Undgå alt det trælse ved en flytning

Det er super fedt at se tilbage på en problemfri flytning og kigge på et nyt hjem, der er indrettet helt som ønsket.

Mens I står i flytningen, kan processen dog virke uoverskuelig og irriterende, og det er her, at Flytteboxen hjælper jer.

Med BOXITs fleksible løsning sørger vi for transport både frem og tilbage, og dermed er I fri for at leje en flyttetrailer og transportere den frem og tilbage på en trafikeret motorvej.

Ligeledes følger der en måneds leje af containeren med i prisen, som I kan bruge, som det passer jer bedst. Dermed får I god tid til at pakke både ned og ud.

Drop tanker om fridage og aftaler med familie og venner

Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed, når I skal flytte. Men med en Flyttebox er I fri for at være afhængige af fridage fra arbejde og flytteaftaler med familie og venner.

I har containeren i en måned, og I kan flytte både morgen, middag og aften samt i weekenderne. I kan med andre ord pakke ned, når I har tid til det, mens I passer jeres normale hverdagsliv.

Hvor stor er en Flyttebox?

Står I og skal transportere alle jeres ting fra Aarhus til København, kan der være nok at slæbe på.

Vores Flyttebox er en skibscontainer på 20 fod, der kan rumme indhold fra en bolig på cirka 125 kvadratmeter. Hvis en Flyttebox ikke er nok, er I naturligvis velkomne til at leje to, og vi sørger selvfølgelig stadig for transporten.

Vi beskytter jeres indbo

Flytteboxen kan lejes med isolation, så den beskytter jeres indbo mod fugt og kondens. Derfor kan I med ro i sindet foretage en flytning om vinteren og stadig have jeres ting i sikkerhed inde i containeren.

En billig og smertefri flytning fra Aarhus til København

Vi kører mellem Aarhus og København mange gange ugentligt, og det er for os lig med omkostningseffektiv transport, der kan ses på jeres pris.

Derfor tilbyder vi også en billig flytning mellem de to storbyer. Hvad det præcis koster jer, kan I se ved at udfylde vores prisformular, som I finder lige her.

Vi tilbyder selvfølgelig et uforpligtende tilbud, som I kan tænke over.

Undgå ondt i ryggen: Vores Flyttebox står på jorden og tæt på døren

Det kan være fysisk hårdt at flytte, og det er vigtigt at flytte på en skånsom måde, så I ikke får problemer med ondt i ryggen.

Vores Flyttebox placeres så tæt på jeres dør som muligt, og den står direkte på jorden, så I undgår tunge løft op og ned. Det hele foregår i en bevægelse, så I bliver skånet mest muligt.

Det giver samtidigt et godt og effektivt flow, hvor I hurtigt kan få transporteret jeres ting ind og ud ad containeren.

Har I brug for mere tid? Lej containeren, så længe I vil

Vi tilbyder en høj fleksibilitet, som I kan nyde godt af, hvis I har brug for at renovere jeres nye hjem eller ikke kan flytte ind i den nye bolig med det samme.

I kan leje vores Flyttebox så længe, I ønsker det, og vi kan også opbevare jeres ting på et overvåget depot, mens I venter på at flytte ind i jeres nye hjem. Containeren kan på samme måde bruges som sikker opbevaring, hvis I vil renovere jeres hjem.

I alle tilfælde henter og bringer vi selvfølgelig containeren.

Derfor skal I bruge en Flyttebox: 5 gode grunde til, at det er den perfekte løsning

Med vores løsning får I både en fleksibel, overskuelig og billig flytning. Vi har fundet 5 gode grunde til at bruge vores boks:

  1. I får alt den tid, I skal bruge.
  2. I får en billig pris som følge af vores hyppige kørsel mellem Aarhus og København.
  3. I er fri for at transportere alle jeres ting selv.
  4. I er ikke afhængige af aftaler med familie og venner.
  5. I kan få jeres ting opbevaret, hvis I har brug for det.

Derfor er en Flyttebox den perfekte løsning, når I flytter mellem Aarhus og København.

Bestil allerede i dag

I har mulighed for at bestille jeres Flyttebox allerede i dag, så den står klar på jeres adresse, når I har brug for det.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os på mail container@boxit.dk eller på telefon 70 70 17 90.