Flytning Aarhus – København

Hver eneste dag året rundt flytter danske familier fra Århus til København. Udskiftningen af borgere mellem mellem Danmarks to største byer er stor, bl.a. pga. jobskifte på tværs af landsdele, uddannelsessøgende, der skifter uddannelsessted, nye studerende og udstationeringer. Hvis du skal have hjælp med en flytning fra Smilets By til hovedstaden, står BOXIT klar med en ny, smart løsning. Vores systematiske flytning hedder Flyttebox og er kendt for den billige pris og den gode service.

Garant for rolige flytninger

Flyttebox er en koncept, der bygger på flytninger i hele landet, uanset om der er tale om en flytning mellem storbyerne eller en kort flytning inden for bygrænsen. Vi flytter bl.a. til og fra København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding. BOXIT har sat flytning over store afstande i system, så hele processen er forudsigelig og ensartet – fra du flytter ud, til du flytter ind. Derfor tør vi godt love dig en rolig og stressfri flytning, hvor der er styr på det hele. Flyttebox konceptet er helt enkelt: Du får en Flyttebox leveret i god tid ved den bolig, du skal flytte fra i Aarhus. Du får 14 dage eller mere til at pakke og fylde Flytteboxen med dine møbler, ting og flyttekasser. Herefter henter vi Flytteboxen og transporterer den nænsomt til din nye adresse i København, sammen med de andre Flytteboxe, der skal samme vej. Flytteboxen placeres uden for din nye bolig, hvor du får masser af tid til at pakke ud og flytte ind, inden vi henter den tomme Flyttebox igen.

BOXIT løser dine flytteproblemer

Når du flytter fra Aarhus til København, er der oftest mange ting, der skal passe sammen. BOXIT hjælper dig med at forenkle processen, så flytningen bliver det mindste problem, og så du kan koncentrere dig om alt det andet praktiske og om at komme godt fra start i din nye by. Mange studerende oplever den situation, at de skal starte på studiet i København i september og først kan overtage den nye lejlighed der, samtidig med at de allerede skal være ude af boligen i Aarhus i august. Den situation hjælper BOXIT med at løse. Vi kan nemlig passe på den fyldte Flyttebox i et af vores mange, sikrede depoter. Når den nye bolig er klar til indflytning, ankommer vi med Flytteboxen hertil. På den måde er skæve ud- og indflytningstidspunkter ikke noget problem for dig.

Stor fleksibilitet

En flytning mellem landets to største byer kræver planlægning og fleksibilitet. Det kan vi hjælpe dig med. Du kan få din Flyttebox flytning, så den passer dig bedst. Vi tilbyder flere forskellige former for service og hjælp,  der betyder, du kan få din flytning til at hænge praktisk sammen. Kontakt os og fortæl os om dine flytteplaner, så rådgiver vi dig.

Hav din container i 14 dage

Din flytning fra Aarhus-København kan tage tid, og det giver vi dig også hos BOXIT. Du kan beholde din container i lige så lang tid, du har brug for. Derfor er der rig mulighed for at pakke og flytte i ro og fred. Det betyder også, du ikke er afhængig af, at familien eller venner kan flytte for dig på en bestemt dag.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og få en snak om din flytning fra Aarhus til København. Vi kan kontaktes på Tlf: 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.