Skal I flytte fra Jylland til Sjælland? Brug vores Flyttebox og flyt i jeres eget tempo

Rigtig mange danskere flytter hvert år fra Jylland til Sjælland. Det kan skyldes nyt job, studier eller blot fordi, I har lyst til at prøve noget nyt.

I forbindelse med en flytning kan der være meget at se til, og det sidste, I har brug for, er en uoverskuelig flytning. Derfor sørger vi for en nem og fleksibel flytning fra det jyske til det sjællandske.

Med en Flyttebox fra BOXIT går flytningen som en leg. I får lov til at pakke jeres ting ned i jeres eget tempo, og så sørger vi for at transportere jeres møbler og ejendele.

Flytteboxen giver jer en behagelig flytning på jeres præmisser, når I flytter fra Jylland til Sjælland. Læs meget mere om fordelene ved en Flyttebox her på siden.

Ønsker I jer en afstressende og fleksibel flytning?

Der er mange fordele ved at bruge en Flyttebox. Når I lejer boxen, får I automatisk en måneds leje med i prisen, som I kan bruge, som I vil – enten på fra- eller tilflytningsadressen. I bestemmer helt selv, om I vil bruge længere tid det ene eller det andet sted.

Det betyder, at I får god tid til både at pakke ned og pakke ud. Og I er derfor ikke afhængige af, at jeres venner eller familie kan støde til med en hjælpende hånd på et bestemt tidspunkt eller ligefrem være tvunget til at tage fri fra arbejde.

Vi leverer Flytteboxen til jeres adresse, og når I har pakket jeres ting ned, transporterer vi den til jeres nye hjem, hvor I også får god tid til at pakke ud. Når I er færdige, kommer vi og henter Flytteboxen. Med andre ord er det eneste, I skal koncentrere jer om, at pakke ned og pakke ud. Så sørger vi for resten.

En billig flytning fra Jylland til Sjælland

Der er rigeligt med udgifter, når I skal flytte. Derfor koster det heller ikke det hvide ud af øjnene at leje vores Flyttebox. Vi kører tur/retur mellem Jylland og Sjælland fire gange om ugen, og derfor kan vi udnytte vores kranbiler til fulde. Det giver jer en fordelagtig pris.

Prisen afhænger af, hvor i landet I flytter til og fra. Vi har afdelinger i både Kolding, Aalborg, Aarhus og Esbjerg.

Vil I have en specifik pris på jeres flytning, er I altid velkomne til at ringe til os eller udfylde vores prisformular.

20 fods container med isolation

Vores Flyttebox er en 20 fods container, som kan rumme en bolig på cirka 125 kvadratmeter. Er det ikke tilstrækkeligt, er I selvfølgelig velkomne til at leje flere boxe, og vi står naturligvis stadig for transporten.

Vi har Flytteboxe med isolation, der beskytter jeres indbo mod fugt og kondens. Det er særlig gavnligt om vinteren, hvor der kan opstå store temperatursvingninger, der kan skade jeres inventar.

Behov for længere tid? Intet problem

Det er nemt at forudsige en flytning, men sommetider kan realiteten være en anden. Der kan opstå forhindringer undervejs, og nogle gange passer flyttedatoerne ikke sammen.

Hvis I ikke kan flytte ind i jeres nye bolig, efter I er flyttet ud, kan I leje vores Flyttebox lige så længe, der er behov for det. Er I ikke trygge ved at lade jeres ting stå i en container, kan den overflyttes til et af vores overvågede depoter, indtil I må flytte ind i jeres nye hjem. Vi leverer selvfølgelig gerne containeren til jeres adresse fra depotet.

5 fordele ved at bruge BOXITs Flyttebox

Der er mange fordele ved at bruge vores Flyttebox, når turen går fra Jylland til Sjælland. Vi ved, at I har mange ting at se til, når I skal flytte, så derfor sørger vi for en nem, billig og fleksibel flytning.

Her er 5 fordele ved at bruge Flytteboxen:

  1. I skal ikke tænke på transport – den klarer vi begge veje.
  2. I får en måneds leje med i prisen og kan dermed flytte i jeres helt eget tempo.
  3. En isoleret container beskytter jeres inventar mod fugt og kondens.
  4. Vi kan opbevare jeres ting, indtil I er klar til at flytte ind, hvis der er behov for det.
  5. Vi kører ugentligt tur/retur mellem Jylland og Sjælland, og det giver jer en fordelagtig pris.

Har I brug for hjælp til jeres flytning mellem Jylland og Sjælland?

Vi har flere afdelinger rundt omkring i hele landet, og vi står altid klar til at hjælpe jer.

Skulle I have spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os, så vi kan hjælpe med den mest belejlige flytning.

Kontakt os i dag på mail container@boxit.dk eller på telefon 70 70 17 90.