Flytning Jylland Sjælland

Privat flytning fra Jylland til Sjælland – og særligt til hovedstaden – er blandt de hyppigste flytninger i Danmark.  Dette skyldes den generelle vækst af storbyer, flere jobmuligheder og studiemulighederne. BOXIT har gjort flytning til Sjælland og København til et særligt speciale. Fordi vi har så mange Flytteboxe, der skal til østpå, har vi udviklet et smart logistik- og flyttesystem, der er hurtigt og kan spare dig for en masse penge og besvær, hvis du skal flytte fra en af Jyllands storbyer til Sjælland.

Spar penge på Flyttebox bølgen

De fleste der flytninger fra Jylland til Sjælland foregår mellem de store jyske byer og København, og med de mange flytninger på tværs af Danmark, kan BOXIT flytte flere Flytteboxe på samme tid. Vi kører i fast rutefart flere gange om ugen, så der er masser af muligheder for, at vi finder en rute og et tidspunkt, der passer til dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os, oplyse os om dine behov og dine flytteplaner, så hjælper vi dig med en løsning, så din flytning til Sjælland bliver så let og billig som muligt.

Priskategorier

Din pris på Flyttebox afhænger af distancen mellem de to flyttebyer. Jo kortere lastbilen skal køre for at flytte dine ting, jo billigere er din flytning. Ring til os og hør mere om din pris og dine muligheder.

Se mere om flytning fra Jylland til Sjælland på boxit.dk

Du får god tid

Med en flyttecontainer fra BOXIT får du god tid til at planlægge din flytning fra Jylland til Sjælland, og vi er kendt for at sikre stressfrie flytninger. Du får lov at låne Flytteboxen i en måned eller mere, og derfor har du god tid til både at pakke og sortere dine ting i dit gamle hjem. Når Flytteboxen er fyldt, og du er parat til flytningen, kommer BOXIT og henter den. Din Flyttebox bliver forsigtigt hejst på vores lastbil, hvorefter vi forsigtig fragter den mod din nye adresse. Her placerer vi den så tæt på din indgangsdør som muligt, så det er let for dig og din familie og venner at tømme den igen. Fordelen ved flytning med Flyttebox er bl.a, at den fungerer som perfekt opmagasineringsted for dine ting og møbler. Her står de sikkert og tørt, mens du fx maler, sliber gulve eller hvad der nu er brug for at gøre i din nye bolig. Du kan flytte tingene ind, som du bliver færdig til – et rum ad gangen. Når Flytteboxen er tømt, kommer BOXIT hurtigt og henter den igen. På den måde undgår du en masse stress og er ikke afhængig af, at familie og venner kan flytte på en bestemt dag.

Boxit løser dine problemer

En flytning er ikke altid 100% i dine egne hænder. Måske er du nødt til at flytte ud, før du kan flytte ind i din nye bolig, og i mellemtiden skal du have et sted at opbevare dine ting. Med en Flyttebox er problemet løst, for dine møbler står sikkert og tørt i den isolerede Flyttebox, indtil du har fundet en bolig. Har du intet sted at placere Flytteboxen, mens du venter, løser BOXIT også det for dig. Vi har nemlig overvågede, sikrede og indhegnede depoter over hele landet til Flytteboxe, der venter på deres ejere. Kontakt os endelig og hør mere om løsningen med Flytteboxe.

Flytning efter dine ønsker

Uanset om du flytter fra Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Kolding, kan du opnå fordelagtige priser og store fordele ved at flytte med Flyttebox over lange distancer.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og får helt styr på din flytning fra Jylland til Sjælland. Vi kan kontaktes på tlf. 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.