Flytning Sjælland Jylland

Står du og skal rykke fra København til en af de jyske storbyer? Boxit har den ideelle løsning til dig, der sikrer dig en både hurtig, nem og billig flytning. Med vores Flyttebox har vi sat vores flytning i system, så din pris kan blive endnu billigere. Det får du gavn af, når du skal flytte fra Sjælland til Jylland.

Hvad er Flyttebox?

Flyttebox er en måde at flytte fra en storby til en anden i Danmark, inden for bygrænsen eller en anden flytning hvor du har plads til en container. Vi har ruter på kryds og tværs af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding. Derfor er en flytning fra København til Jyllands største byer en billig mulighed.

Hvad koster Flyttebox?

Vores priser er billige, så alle kan være med. Prise afhænger i høj grad af afstanden mellem fraflytningsadressen og tilflytningsadresen, men den er også afhængig af om du har brug for 1 eller 2 Flytteboxe, om det skal være standard Flytteboxe eller isolerede.

God tid til en flytning fra Sjælland til Jylland

En flytning fra Sjælland til Jylland kan godt tage tid. Tid er lige præcis, hvad vi giver dig. Du får lov til at låne vores container i lige så lang tid du har brug for, og derfor har du god tid til at få pakket dine ting ned og ud. Du er ikke afhængig af, at familie og venner skal kunne hjælpe dig en bestemt dag. Boxit giver dig tid til at flytte i ro og fred.

Få dine ting opbevaret på et depot

Boxit vil gerne gøre din flytning så nem og fleksibel som overhovedet mulig. Hvis du derfor støder ind i det problem, at du er nødt til at flytte ud, før du kan flytte ind i dit nye hjem, hjælper vi. Vi stiller et depot til rådighed med videoovervågning. Derfor er dine ting i trygge hænder hos os.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag med henblik på en flytning fra Sjælland til Jylland. Vi kan kontaktes på 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.