Flytning København til Jylland

Der kan være flere grunde til at flytte fra København til Jylland. Måske er det der, jobkarrieren har ført dig hen. Måske skal du stifte familie og derfor flytte i hus. Det kan også være, du bare gerne vil prøve noget nyt. Boxit har løsningerne til dig, der flytter fra hovedstaden til det jyske.

Flyttebox– fra storby til storby

Hvis du skal bosættes i Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Kolding, så er Flyttebox din mulighed for at spare en masse penge. Flyttebox er skræddersyet til flytninger fra storby til storby, og vores lastbil har faste ugentlige afgange mod Jylland.

Fra København til Jylland

En flytning fra København til Jylland svinger i pris, men hos BOXIT kan du få en billig pris på flytningen, da du selv pakker dine ting ned og ud igen. Prisen afhænger af afstanden mellem de to adresser der flyttes fra og til. Derfor vil der være forskel på, om du skal til Kolding eller Aalborg. Ingen af vores flytninger er dog dyre, og vores flytninger fra hovedstaden kan med Flyttebox spare dig mange penge i forhold til at skulle bestille flyttemænd.

Flyttebox

Hvis du ikke skal flytte til en storby, kan du også benytte dig af vores Flyttebox. Vi flytter både mellem storbyer og mindre byer eller helt korte flytninger inden for bygrænsen.

Få dine ting opbevaret på et depot

Hvis din lejlighed i København er blevet sagt op, før du kan flytte til Jylland, eller du af andre grunde må flytte ud, før du kan flytte ind, står Boxit klar til at opbevare dine ting. Når du har pakket dine ting ned i Flytteboxen, kan vi køre den på et af vores depotrum. Vores depotrum er overvåget, så dine ting trygt kan ligge hos os, indtil du får brug for dem i dit nye hjem. Hvis det er aktuelt for dig, har du et problem mindre midt i flytningen når du anvender en Flyttebox.

Vi giver dig god tid

At flytte fra København til Jylland kan virke som en stor omvæltning og stressfaktor. Hos Boxit vil vi gerne forenkle processen. Vi giver dig den tid du har brug for med containeren, som du kan bruge, som du vil. Du kan beholde containeren på din nye adresse så længe, du vil. Derfor kan du flytte i det tempo, som du vil, hvor der både er god tid til at pakke ned og ud. Det giver en behagelig oplevelse, og du er fri for at skynde rundt på familien og dig selv.