Flytning Jylland Sjælland

At flytte fra Jylland til Sjælland og særligt hovedstaden er en af de mest almindelige flytninger. Derfor har Boxit lavet et smart flyttesystem, som er hurtigt og nem samtidig med, at det kan spare dig for en masse penge, hvis du skal flytte fra en af Jyllands storbyer til Sjælland.

Flyttebox

De fleste der flytninger fra Jylland til Sjælland foregår mellem de store jyske byer og København, og med de mange flytninger på tværs af Danmark, kan vi flytte 2 Flytteboxe på samme tid. Derfor passer Boxits flyttesystem, som er en systematisk flytning, der egner sig til dig, der flytter mellem landets storbyer.

Priskategorier

Din pris på Flyttebox afhænger af distancen mellem de to flyttebyer. Jo kortere lastbilen skal køre for at flytte dine ting, jo billigere er din flytning.

Se mere om flytning fra Jylland til Sjælland på boxit.dk

Du får god tid

Med Flyttebox får du god tid til at lave din flytning fra Jylland til Sjælland. Du får lov at låne vores container i 1 måned eller mere, og derfor har du god tid til at foretage flytningen. På den måde undgår du stress og er ikke dybt afhængig af, at familien kan flytte på en bestemt dag.

Boxit løser dine problemer

En flytning er ikke altid 100% i dine egne hænder. Måske skal du flytte ud, før du kan flytte ind i din nye bolig, og i mellemtiden skal du have et sted at opbevare dine ting. Hos Boxit har vi overvåget depotrum, hvor møblementet kan ligge indtil, de er klar til at blive brugt i den nye bolig. Hos Boxit er dine ting altid i sikre hænder, og vi løser de problemer, du skulle have i forbindelse med din flytning.

Lav flytningen som du vil

Uanset om du flytter fra Aarhus, Aalborg, Esbjerg eller Kolding, kan du med Flyttebox få flytningen, som du ønsker.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag med henblik på en flytning fra Jylland til Sjælland. Vi kan kontaktes på 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.