Flytning Århus – København

Flytninger fra Århus til København sker hver dag. Transporten mellem Danmarks to største byer er stor, og hvis du skal have hjælp med en flytning fra Smilets By til hovedstaden, står Boxit klar med en smart løsning. Vores systematiske flytning hedder Flyttebox og er ganske særlig grundet dens billige pris og gode service.

Designet til rolige flytninger

Flyttebox er en koncept, der bygger på flytninger i hele landet, hvad enten der er tale om en flytning mellem storbyerne eller en kort flytning inden for bygrænsen. Vi flytter bl.a. til og fra København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding.

Boxit løser dine kvaler

Når du flytter fra Aarhus til København, er der mange ting, der skal passe sammen. Boxit hjælper dig med at forenkle processen med en god og hjælpsom service. Hvis du skal starte på studiet i København i september og først kan få din lejlighed der, men allerede skal være ude i august i Århus, så opbevarer vi gerne dine ting. Vi har depoter, der er overvåget, så dine ting er i trygge hænder. Når du er klar til at flytte ind i din nye bolig, så får du selvfølgelig dit møblement.

Stor fleksibilitet

En flytning mellem landets to største byer kræver meget planlægning og fleksibilitet. Det kan vi hjælpe dig med. Du kan få din flytning, så den passer dig bedst. Vi tilbyder flere forskellige former for service, der gør, du kan få din flytning til at hænge sammen.

Hav din container i 14 dage

Din flytning fra Århus-København kan tage tid, og det giver vi dig også hos Boxit. Du må have din container i lige så lang tid du har brug for. Derfor er der rig mulighed for at få flyttet i ro og fred. Det betyder også, du ikke er dybt afhængig af, at familien eller venner kan flytte på en bestemt dag.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag med henblik på en flytning fra Aarhus til København. Vi kan kontaktes på 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.