Flytning Aalborg København

Det tager over fire timer at køre fra Aalborg til København. Derfor skal en flytning fra det nordjyske til hovedstaden kunne tages i et hug. Boxit har en hurtig, effektiv og billig metode at flytte dine ting på. Flyttebox er lavet til dig, der ønsker at flytte mellem landets storbyer uden stress og jag, og en flytning fra Aalborg til København ville være en oplagt mulighed.

Den systematiske transport giver dig økonomisk gevinst

Flyttebox er en flytning til dig, der kan have alle dine ting i en stor container. Oftest kan mange storbybeboere det. Alt du skal gøre er at booke en flyttebox til din flytning fra Aalborg mod hovedstaden, og så er du klar til at flytte. Vores systematiske transport har gjort vores priser billige til gavn for dig.

Billige priser

Vores Flyttebox-system med mange flytninger mellem storbyerne København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding, gør at vi kan flytte containeren billigt. Priserne på flytningen er afhængig af distancen.

Vi opbevarer dine ting

Grunden til at du skal flytte fra Aalborg til København kan være mange. Ligeledes kan det være, at du er tvunget til at flytte ud, før du har fået din nye bolig i København. Boxit løser problemet for dig ved at opbevare dine sted i et af vores depoter med videoovervågning. Dine ting er i trygge hænder hos os. Din flytning skal være problemfri, når Boxit hjælper til.

En stor distance kræver lang tid

Distancen kan spille ind på, hvor lang tid flytningen tager. Boxit giver dig 14 dage eller mere med containeren. Så er der god tid til at flytte med ro i sindet. Måske vil du have familie eller venner til at hjælpe, men med god tid til at pakke dine ting ud i containeren er det sjælndent nødvendigt med flyttehjælp. Flytteboxen giver en flytning der ikke er stressende og kaotisk.

Vi flytter på dine præmisser

Når du bruger Flyttebox til at flytte fra Aalborg til København, så flytter vi på dine præmisser. Vores løsninger er fleksible, og du bestemmer. Vi har tre forskellige løsninger.

Den første mulighed er, at vi flytter Flytteboxen direkte. Du får leveret en Flyttebox på din nuværende bopæl, hvor du fylder den. Herefter flytter vi den til din nye bopæl, hvor du igen har god tid til at pakke ud og flytte ind.

Næste mulighed er når du ikke kan flytte direkte og har brug for at få dine ting opmagasineret midlertidigt. Her kan vi stille flytteboxen ind på et af vores depoter, hvor dine ting står trygt og sikkert.

Sidst findes der en mulighed for at flytte Flytteboxen til en midlertidigt bolig, hvor du skal bo 14 dage, 1 måned, ½ år eller lignende. Her kan du have dine ting i Flytteboxen, og kun tage de ting ind som du har brug for på den midlertidige adresse. Når du er klar til at flytte ind i det nye hjem, flytter vi Flytteboxen det sidste stykke.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag med henblik på en flytning fra Aalborg til København. Vi kan kontaktes på 70 70 17 90 eller mail container@boxit.dk.