Billig flytning

En god flytning skal være nem, overskuelig og billig. Sådan en flytning har Boxit. Med vores koncept Flyttebox er du sikker på en billig flytning, der samtidig er enkel.

Den billige løsning til dig

Boxits Flyttebox-løsning er en mulighed for dig, der vil have en billig flytning. Den er til dig, der skal flytte fra en storby til en anden, og derfor ikke har ret mange ting. Vores mindste containere er 16m3, og hvis dine ting kan være i den, så har du mulighed for at spare mange penge. Den eneste du skal gøre er at finde en af vores faste ugentlige afgange. Vores lastbil kan have fire containere med af gangen. Vores systematiske system har gjort vores flytning billig, så du har mulighed for at flytte med overskud og uden stress.

Priskategorier

Flyttebox flytter blandt andet mellem byerne København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg og Kolding. Hvis du skal flytte fra en af disse byer til en anden, kan du kontakte os. 

En billig flytning med overskud

Selvom vores flytning er utrolig billig, skal du stadig ikke stresse rundt, når du pakker dine ting ned og ud. Du kan have vores container i 14 dage eller mere, og dermed har du god tid til både at pakke ned og pakke ud. Det giver dig mulighed for at flytte i det tempo, som du ønsker. Ligeledes er du ikke dybt afhængig af, at din familie eller ven kan flytte på en bestemt dato. Din flytning bliver uden stress og med masser af overskud.

Flere forskellige muligheder

Vi tilbyder ikke kun at flytte dine ting fra vores depot til et af vores andre depoter nær dit nye hjem. Hvis du vil have hele pakken, så transporterer vi både dine ting fra din gamle bolig til depotet og til dit nye hjem. Det eneste du skal gøre er at flytte dine ting ud i containeren og pakke dem ud igen, når vi har kørt dem til den nye adresse.

Hvis du selv ønsker at transportere dine ting til vores depot og fra depotet til dit nye hjem, så er det også en mulighed. Vi står selvfølgelig stadig for transporten mellem de to depoter.

Slutteligt kan du få os til at transportere dine ting den ene vej. Enten fra dit gamle hjem til depotet eller fra depotet til dit nye hjem. Hvilken en af veje vi skal køre, bestemmer du.

Den fleksible løsning

Vores løsning er fleksibel, og du kan få din flytning, som du vil. Hvor meget vi skal være involveret, bestemmer du altså. Hvis du er stødt ind i det problem, at du skal flytte ud af din bolig, før du kan flytte ind i din nye, kan Boxit også hjælpe dig. Vi kan opbevare dine ting i et af vores overvågede depoter. På den måde er dine ting altid i trygge hænder hos os, mens du venter på at flytte ind i din nye bolig.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at høre mere om BOXITs muligheder for en billig flytning, så kan du kontakte os på 70 70 17 90 eller sende en mail til container@boxit.dk.